Nieuwe woningbouw: Tips van een bouwer

Een woningbouwer werd gecontacteerd door een huiseigenaar nadat ze de bouwbeurs in Brussel hadden bezocht. Ze waren erg aangetrokken tot het ontwerp van woning. Het omvatte een open concept lay-out en details die de bewoners in staat konden stellen om op hun plaats te verouderen.

Het is allemaal in de details
Toen ze besloten om door te gaan met de bouw van het huis van hun dromen, spraken ze met de bouwer over de kenmerken die ze aantrekkelijk vonden en Cascade West deed suggesties voor details die over het hoofd zouden kunnen worden gezien wanneer een nieuw woningbouwproject van start gaat. De volgende stap was een rondleiding over het privéterrein en een haalbaarheidsstudie. De prachtige heuvelrug maakte duidelijk dat het belangrijkste kenmerk van deze woning zich zou moeten richten op het geweldige uitzicht.

Het bouwen van de woning van je dromen

Universele ontwerpfocus
Het 3.700 vierkante meter grote huis werd ontworpen met één hoofdetage, maar bevatte ook een daglichtkelder. De opdrachtgevers wilden dat dit hun eeuwige thuis zou zijn, en vroegen de bouwer speciale aandacht te besteden aan ADA kenmerken, aging-in-place, en Universal Design elementen om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk tevreden en comfortabel in hun huis zouden zijn.

Universal Design focus nieuwbouw woning

Het Open Concept Plattegrondplan
De overdekte entree is ontworpen met een open concept plattegrond en leidt direct naar de grote kamer en de belangrijkste leefruimtes, waaronder de keuken en de eetkamer. Hoewel ze met pensioen zijn, heeft het echtpaar een actieve levensstijl in de buitenlucht, en wilde een modder kamer ingang van de garage om een plek om hun spullen te verlaten tussen de avonturen te bieden. De andere helft van de hoofdverdieping bestaat uit de hoofdvleugel, met inbegrip van een hoofdslaapkamer, badkamer, inloopkast, wasruimte en twee gastensuites. Beneden is een grote mediakamer met een natte bar en een extra gastensuite en opslagruimte.

Open concept plattegrond

Vinyl Windows: De perfecte match
“We kozen voor Milgard® Style Line® Series vinyl ramen en terrasdeuren om een paar redenen”, vertelde Tim Holley van Cascade West aan Milgard. “De ramen zijn ongelooflijk betrouwbaar, ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de selectie is ongeëvenaard. Als custom-builder krijgen we veel aanvragen voor interessante vormen en maten en Milgard kan ze produceren. De betrouwbaarheid was een ander belangrijk aspect, want deze ramen worden geleverd met een volledige levenslange garantie.

Vinyl ramen waren de perfecte match op deze nieuwbouw woning…

Uitgebreide glazen wanden
“Ons favoriete deel van dit project moet de 12ft bij 8ft dubbele glazen schuifdeur in de grote kamer zijn,” ging Tim verder met te zeggen. “De grote glazen wand biedt schoonheid, licht en een focuspunt voor de kamer die spannend is om mee bezig te zijn, terwijl het een open en comfortabel gevoel geeft. De huiseigenaren hebben het geluk dat ze, wanneer ze door de schuifdeuren naar buiten gaan, een prachtige, boomrijke omgeving ervaren om persoonlijk te genieten van alle pracht en praal die het buitenleven biedt.

Tips voor de bouwer
Hier zijn wat tips die Cascade West voorstelt bij het bouwen van een huis:

Wees creatief in de manier waarop je gebruik maakt van natuurlijk licht.
Denk aan een klassiek, tijdloos ontwerp, niet trendy.
Focus op het uitzicht waar mogelijk.
Wees vooruitstrevend in het ontwerp van uw huis (Cascade West houdt ervan om “te creëren voor de toekomst en tegelijkertijd te putten uit het verleden”).
Serene en luxueuze mater badkamer en suite

Aan de slag
Als u klaar bent om een nieuw woningbouwproject te starten, overweeg dan het volgende:

De plannen: Laat dit geen hindernis zijn. Kijk door uitgebreide bibliotheken en neem kennis van elk plan dat met u resoneert.
Vragen om te stellen: Wat is de bedoeling en waarom? Van welke delen van het huis hou je? Welke heb je nu nodig? Welke heb je later nodig? Is er iets waar je zonder kunt?
Delen: Als je eenmaal begonnen bent met het vernauwen van wat het idee van je huis is, deel dan die notities met de bouwer die deze ideeën net zo serieus neemt als jij. Als ze er meteen in springen en uw visie delen, moeten ze in staat zijn om met u te werken en de perfecte woningplattegrond te maken.

Ik vond de manier waarop je de verschillende tips voor de bouw van nieuwe huizen hebt beschreven geweldig. Het is een cumulatieve gids voor beginners en degenen die een eigen huis willen bouwen. Wat echter wordt aanbevolen, is dat er professionals komen die u door het hele proces kunnen begeleiden en efficiënt kunnen helpen bij de bouw van de nieuwe woning.

Nieuwbouwwoningen
Ingediend door Marwood Construction op 13 maart 2020

Dit kwam bij mij over als een all-inclusive gids over de dingen die je in gedachten moet houden bij de bouw van nieuwe huizen. Maar ik kan je een eenvoudige uitweg geven. Ja, u moet uw onderzoek doen, maar neem contact op met een gerenommeerde hoofdaannemer die met de bouw van nieuwe huizen werkt om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de dingen moeten gebeuren. Dit zou u niet alleen toelaten om een glimp op te vangen van wat het resultaat zou zijn, maar professionals zouden ook hun perspectief op de zaak geven, waardoor de resultaten in het proces worden verbeterd.